tirsdag den 31. januar 2012

Smølfestof til salg


Så har jeg lagt noget smølfestof på Trendsales.
Opdatering - Annoncen er lukket.

lørdag den 28. januar 2012

Til Stinne G

Dette er bare et indlæg med stofforslag til en bestilling.

Hej Stinne
Først forslagene til Johanne.

Billede 1 - Det storblomstrede til rygstykket, det med de turkise/grønne øhh.. "ting" til ærmerne og så selvfølgelig smølfer til forstykket:
Det storblomstrede er ikke lilla, som hun ønskede, men det passer godt til det andet stof, som jeg købte i går, fordi jeg synes, det passer sødt og piget til smølferne. Du kan se ærmeforslagets motiv bedre her:
Farven er kraftigere på billedet end i dagslys. Det er en coral eller laksefarve - måske lidt pink i tonen.

Billede 2. Hvis I kan lide ærmeforslaget, men rygstykket skal være lilla, har jeg på næste billede lagt to lilla forslag, et blomstret 70'erstof og et nyt med små stjerner.

Billede 3. Jeg har noget lilla småblomstret, der kunne blive ryggen, hvor ærmerne enten kunne være det laksefarvede eller det lilla stjernestof:
Her er stoffet tættere på uden blitz, der gengiver den lilla farve lidt bedre.Det grønne er dog kønnere i virkeligheden - mere en limegrøn:
Billede 4. Jeg fik noget stof ind ad døren i dag, som er rigtig fint. Det er også noget vintage, og desværre er den lilla farve umulig at fange i dette lys, ligegyldig om jeg bruger blitz eller ej. Det ser mere blåt ud, end det egentlig er. Her har jeg lagt det sammen med de to stykker som, som kunne være mulige ærmer:

Så er det videre til Emmas kjole.
Det er jo mere simpelt, da det bare er et enkelt stykke stof, vi skal finde til smølferne.

Billede 5. Der er ikke meget fint stof at finde i "smølfefarve", men jeg købte dette med stjerner:
Hvis hun ikke er til stjerner, er der jo mange andre muligheder. Evt. kan vi vælge gult blomstret og bruge turkist kantebånd (igen, det orange er ikke helt så mørkt som på billedet):
Ellers kunne vi vælge blå eller rød til bagsiden?

Hvis du er i tvivl om noget af det og gerne vil se billeder taget i dagslys. kan jeg gøre det i morgen. Bare sig til .:)

mandag den 23. januar 2012

Ottos dåb


Otto blev døbt i går, og da den efterfølgende frokost skulle være på en restaurant med hvide duge og hvide stofservietter, måtte jeg selv i gang med at pynte bordet, så det så lidt "dåbsagtigt" ud.

Det blev til bordkort med et billede af Otto og blå O'er af mini-HAMA-perler:

Det tog 100 år at lave 29 servietringe af Tilda-stof, fordi enderne blevet syet i hånden (a work in progress):
En suttekæde og butterfly i samme stof:
Og så til sidst en taske til bleer, vådservietter og gylpeklude:

Og så lige blå hortensia og så var det nok blåt for mig:
Dåbsbarnet med sin moster i kirken:


onsdag den 11. januar 2012

Opdatering på julegaverne

Julegaven til Nis, der var pakket ind i indlægget her, er en tote bag/stofpose i brun bredriflet fløjl. Den brune farve ser desværre mere grå ud på billederne, end den er i virkeligheden:
Han havde ønsket sig en pose, fordi vi har brugt denne meget.
Jeg fandt noget stof i Stof og Stil til indersiden, der ikke var alt for piget. (Hvis det var til mig selv, skulle det have været noget blomstret.) Der er en nem to-delt lomme på indersiden:

Risposerne til Viggo er her blevet fyldt, og kort tid før vi kørte ud til Svigermor for at holde juleaften, beklædte jeg lige hurtigt (hurra for spraylim!) en børneskoæske med papir, som han kan opbevare dem i:
"Jeg kalder dem altså ærteposer, Mor!", siger han. :)

Viggo blev utroligt glad for slangen. Med en høj og ivrig stemme sagde han: "TAK! Det er lige sådan en, jeg har ønsket mig!", da han pakkede den ud, og da han lige havde kigget på den lidt, kom han hen til mig, satte sig i øjenhøjde med mig og sagde stille: "Tuusind tak, Mor!" En så inderlig tak har vi ikke oplevet ham sige før.
Han blev senere lagt til at sove på en madras i Farmors spisestue, mens vi andre fortsatte med gavebunken, og han måtte bare have slangen med. Billedet her viser præcis, hvordan jeg fandt dem, da jeg kiggede til ham for at se, om han var faldet i søvn:

Siden har han sovet med den hver nat, selv da han var hos sin mormor et par dage i juleferien. Det var da godt, at jeg endelig tog mig sammen til at sy sådan en slange!!!

Lillebror er så heldig, at han får lov at låne den.
Det har vist sig, at Otto vist har arvet sin mors interesse for farverige stoffer, for han kan falde helt i staver over en patchworkpude, jeg har syet til Viggo, så nu bliver han omgivet af farver, når han skal hygge lidt for sig selv:

Klodsen kan han nu holde selv pga. de små bånd jeg syede på:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...